Робота з обдарованими дітьми

суботу, 20 листопада 2021 р.

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ

 

🟦🟨ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ! 🟦🟨
Гідність, свобода, незалежність, патріотизм, мужність, героїзм – за останні роки ці високі поняття стали особливо близькі кожній людині, яка вважає себе справжнім громадянином.🇺🇦
Ті буремні дні назавжди змінили обличчя країни, змінили всіх нас, підтвердивши ще раз гідність та волелюбність українського народу, його прагнення до свободи і справедливості🤝. Ми не маємо права зрадити справі, за яку віддала життя Небесна сотня, за яку загинули і продовжують щоденно гинути кращі сини нашої Батьківщини!



Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Мовознавець»





 

Як урізноманітнити життя класу та класовода?

 


Діагностична робота у вигляді квесту

 Перетворити урок, самостійну чи діагностичну роботи у подорож, вікторину, свято чи квест – це завжди цікаво та захопливо. Такі види роботи подобаються не лише учням, а й учителям. Дистанційне навчання – не привід для суму. Так пройшло закріплення вивченого матеріалу з теми «It’s my life!» у 4-х класах.

Пройти квест:https:https://www.learnis.ru/546152/



Проєкт «GOxChange у школі»

 

🤝 Проєкт «GOxChange у школі» реалізовується в рамках програми Мріємо та діємо та впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна) та виконується IREX in Ukraine у партнерстві з Будуємо Україну Разом - БУР, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Making Cents International, Міжнародний республіканський інститут - IRI Ukraine та Zinc Network.